image
Услуги

какво предлагаме

При нас ще откриете всичко необходимо за ремонта и поддръжката на тежкотоварни, и лекотоварни, руски автомобили. Висок набор от консумативи и резервни части за Камаз, УАЗ, ЗИЛ, КРАЗ, УРАЛ, ГАЗ, Лада и др.

Постоянно поддържана наличност и решения за всичко, което касае ремонта, и поддръжката на руските автомобили. Всичко за Вашият двигател, трансмисия, спирачна система, ходова част, кормилна уредба и ел.оборудване.

Резевни части, като колянов вал, лагери различни размери, ризи, бутала, сегменти, гарнитури комплект или по отделно. Всичко за трансмисията на автомобила като, резервни части КПП, мостове, раздатъчна кутия и други. Всички видове тампони за руски автомобили, ремонт на кормилни реактивни щанги, накрайници, ябълковидни болтове, рем. комплекти. Цилиндри накладки, дискове, камери за ремонт на пневматична и хидравлична спирачна система. Релета, комутатори, датчици и други.

Консултация

Нашият екип има дългогодишен опит в ремонта и поддръжката на руска техника, и ще Ви консултира безплатно за всеки един проблем свързан с Вашата руска тежкотоварна или лекотоварна машина. Може да използвате формата за контакт още сега и да зададете Вашите въпроси на някой от телефоните ни.

(Активно е и онлайн запитването по email от страницата "Контакти", като въпросите или поръчките направени през тази секция се обработват последни.)

каталожна информация

Разполагаме с богата каталожна информация за всички марки руски автомобили, с която нашият екип може още по-лесно да локализира проблема и намери най-доброто решение. 

метропол-п инфо